Menu:

sirup od kupine

Sadržaj: 1 l
Cijena: 35,00 knsirup od ribizla

Sadržaj: 1 l
Cijena: 35,00 knsirup od koprive

Sadržaj: 1 l
Cijena: 40,00 knsirup od višnje

Sadržaj: 1 l
Cijena: 35,00 knsirup od borovih iglica

Sadržaj: 0,2 l
Cijena: 40,00 knsok od kupina

Sadržaj: 0,2 l
Cijena: 15,00 kn


 
Info:

Za narudžbu naših proizvoda izvolite nam se obratiti na e-mail, telefon 098 / 166 81 48 ili nas posjetite u Ogulinu na adresi Žegar IX/25.

Sokovi i sirupi

Sirup od kupina

U potrazi za zdravim i ukusnim voćnim bezalkoholnim napitkom došli smo do ideje o proizvodnji sirupa od kupina. Pasterizirani prirodni voćni sirup dobiven od zrelih kupina prema provjerenom tradicionalnom receptu namijenjen je kako djeci tako i odraslim osobama. Sirup se proizvodi sa 100% udjelom kupine i zadržava njena ljekovita svojstva.

Sirup od ribizla

Prirodni voćni sirup dobiven od zrelog ribizla, prema provjerenom tradicionalnom receptu namijenjen je kako djeci tako i odraslim osobama. Sirup se proizvodi sa 100% udjelom ribizla i zadržava njegova svojstva bogata C vitaminom.

Sirup od borovih iglica

Sirup od borovih iglica priprema se po staroj domaćoj recepturi od smreke , jele i bora , čime proizvod sačinjava sve komponente koje sadržavaju biljke. Borove iglice su dobar lijek za astmu , bronhitis i druge upale dišnih organa sa antiseptičkim i antibiotičkim svojstvom.

Sok od kupina

Proizvodimo 100% prorodne pastelizirane sokove od kupina koji se preporučuje dijabetičarima, djeci kod slabokrvnosti i sa dodatkom šećera koji se preporučuje kod slabokrvnosti, anemičnosti i nedostatka željeza.

Sirup od koprive

Kopriva slovi kao hranjiv proljetni tonik. Vrlo je bogata mineralima, osobito željezom, a sadrži i vitamine A, C i K. Budući da kopriva sadrži željezo, pomaže obnavljanju crvenih krvnih zrnaca, opskrbljuje tijelo kisikom i čuva od slabokrvnosti. Prije svega, kopriva okrepljuje i smiruje živce.